Η ζεστασιά της βανίλιας και η εσπεριδοειδή έκρηξη του πορτοκαλιού ενώνονται για να ζωντανέψουν τις αισθήσεις σας αυτό το καλοκαίρι. Συνδυάζοντας τις τολμηρά καβουρδισμένες και φρυγανισμένες νότες του ICE INTENSO και τη δροσερή κομψότητα της μέντας, είναι χαρά μας να προσφέρουμε αυτή τη καλοκαιρινή συνταγή που θα σας ανανεώσει.
Σε ένα Σε ένα ποτήρι ροφήματος View ρίξτε 10g σιρόπι βανίλιας, 3 παγάκια, 50ml χυμό πορτοκάλι, 50ml ανθρακούχο νερό και ανακατέψτε.
Βήμα
02
Τοποθετήστε το Shaker με ένα παγάκι κάτω από την κεφαλή εκχύλισης της μηχανής Nespresso Professional και εκχυλίστε 1 δόση espresso (40ml) ICE INTENSO. Κλείστε το shaker και ανακινήστε δυνατά.
Βήμα
03
Ρίξτε το καφέ από το shaker μέσα στο ποτήρι ροφήματος View.
Βήμα
04
Γαρνίρετε με μια φέτα πορτοκαλιού στο χείλος του ποτηριού και ένα φύλλο μέντας από πάνω.