Συνταγή Κοκτέιλ με Καφέ Sour Mulata

Sour Mulata by Σπύρος Κερκύρας! Δημιουργήστε ένα εκλεπτυσμένο και αρωματικό Nespresso Mulata Sour με έναν πλούσιο ristretto από τη Nespresso Professional. Για μια κομψή πινελιά, γαρνίρετε με μια πούδρα από φλούδες πορτοκαλιού και τριμμένη bitter σοκολάτα. Αυτή η συνδυασμένη γεύση προσφέρει μια εκλεπτυσμένη και απολαυστική εμπειρία κοκτέιλ.
Icon - Time 3 λεπτά
Icon - Level Εύκολη
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Συστατικά
Icon - Person 1
Ice-Cubes
Παγάκια
shaker
Shaker
Crème De Cacao
Σοκολάτα bitter εμβαπτισμένη σε Παλαιωμένο ρούμι
55 ml
φέτα πορτοκάλι
Ελαιοζάχαρα απο πορτοκάλι
20 ml
lime
Φρέσκο χυμό lime
7.5 ml
Φυτική πρωτεΐνη (methylgel)
20 ml
Εξοπλισμός
Βήμα
01
Εκχυλίστε 1 ristretto 25ml από τη Nespresso Professional
Βήμα
02
Γεμίστε το shaker με πολύ πάγο
Βήμα
03
Προσθέστε τη δόση ristretto, τη σοκολάτα bitter εμβαπτισμένη σε παλαιωμένο ρούμι, τα ελαιοζάχαρα πορτοκαλιού, το φρέσκο χυμό lime και την φυτική πρωτεΐνη στο shaker
Βήμα
04
Χτυπήστε καλά μέχρι να κρυώσει το μείγμα
Βήμα
05
Στραγγίστε το μείγμα σε ένα μεγάλο ποτήρι old-fashioned πάνω σε ένα μεγάλο κομμάτι πάγου
Βήμα
06
Γαρνίρετε με μια πούδρα από τις φλούδες πορτοκαλιού που έχουν περισσέψει και λίγη τριμμένη σοκολάτα bitter
ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

Συνταγή κοκτεϊλ με καφε Nespresso Tonic

Icon - Time 5 λεπτά
Icon - Level Εύκολη

Συνταγή για Choco-Coco Latte Macchiato

Icon - Time 5 λεπτά
Icon - Level Εύκολη

Συνταγή για Creamy Crunch

Icon - Time 5 λεπτά
Icon - Level Εύκολη