Sour Mulata by Σπύρος Κερκύρας! Δημιουργήστε ένα εκλεπτυσμένο και αρωματικό Nespresso Mulata Sour με έναν πλούσιο ristretto από τη Nespresso Professional. Για μια κομψή πινελιά, γαρνίρετε με μια πούδρα από φλούδες πορτοκαλιού και τριμμένη bitter σοκολάτα. Αυτή η συνδυασμένη γεύση προσφέρει μια εκλεπτυσμένη και απολαυστική εμπειρία κοκτέιλ.
Εκχυλίστε 1 ristretto 25ml από τη Nespresso Professional
Βήμα
02
Γεμίστε το shaker με πολύ πάγο
Βήμα
03
Προσθέστε τη δόση ristretto, τη σοκολάτα bitter εμβαπτισμένη σε παλαιωμένο ρούμι, τα ελαιοζάχαρα πορτοκαλιού, το φρέσκο χυμό lime και την φυτική πρωτεΐνη στο shaker
Βήμα
04
Χτυπήστε καλά μέχρι να κρυώσει το μείγμα
Βήμα
05
Στραγγίστε το μείγμα σε ένα μεγάλο ποτήρι old-fashioned πάνω σε ένα μεγάλο κομμάτι πάγου
Βήμα
06
Γαρνίρετε με μια πούδρα από τις φλούδες πορτοκαλιού που έχουν περισσέψει και λίγη τριμμένη σοκολάτα bitter