Ένα ιταλικό κλασικό ρόφημα μεσαίου μεγέθους που παρασκευάζεται παραδοσιακά με έναν espresso, ζεστό γάλα και συμπληρώνεται με μια στρώση αφρόγαλα. Σε αυτή την έκδοση, ο cappuccino μπορεί εύκολα να γίνει ακόμα πιο απολαυστικός με θρυμματισμένα αμύγδαλα και σιρόπι καραμέλας.
Σε μια κούπα cappuccino βάζουμε 5 gr. σάλτσα καραμέλας.
Βήμα
02
Τοποθετήστε την κούπα κάτω από την επαγγελματική μηχανή Nespresso Momento & Coffee ή την μηχανή Aguila και εισάγετε μια κάψουλα Bianco Delicato στη μηχανή.
Βήμα
03
Επιλέξτε τη συνταγή "Cappuccino" στη μηχανή.
Βήμα
04
Στη συνέχεια, προσθέστε τις νιφάδες αμυγδάλου στην κορυφή του αφρόγαλου.