Συνταγή Καφέ Flat White
Μια κλασική αυστραλιανή συνταγή, που αφορά έναν συνδυασμό espresso με μεγαλύτερη ποσότητα ελαφρώς αφρισμένου γάλακτος.
Ακόμα κι αν εξακολουθεί να αποτελεί θέμα προς συζήτηση σήμερα, η προέλευση του flat white πηγαίνει στη δεκαετία του '80 μεταξύ Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας. Μερικοί λένε ότι το flat προέρχεται από ένα γάλα που δεν άφριζε. Παρ 'όλα αυτά, αυτό το ρόφημα έχει έναν λεπτό καφέ μικρο-αφρό στην κορυφή. Σε ένταση καφέ θα μπορούσε να βρίσκεται μεταξύ ενός cappuccino και ενός latte με κρεμώδες σώμα.