Οι σκούρες και τολμηρές νότες του ICE INTENSO συναντούν την γλυκύτητα του δροσερού αφρού γάλακτος που επιπλέει στην κορυφή αυτής της συνταγής καφέ. Το θυμάρι θα σας παρασύρει στις γεύσεις ενός μεσογειακού καλοκαιριού σε αυτή την κρεμώδη παγωμένη απόλαυση.
Ρίξτε 3 παγάκια και 10g μέλι σε ένα ποτήρια για ροφήματα καφέ
Βήμα
02
Ρίξτε το γάλα στη συσκευή Aeroccino και φτιάξτε κρύο αφρό γάλακτος. Ρίξτε το κρύο αφρό γάλακτος στο ποτήρι και εκχυλίστε μια δόση espresso (40ml) από πάνω. / Με τις μηχανές Nespresso Momento ή Aguila: Τοποθετήστε το ποτήρι από κάτω από την κεφαλή εκχύλισης και επιλέξτε τη λειτουργία Latte Macchiato (Momento) ή το Iced Macchiato (Aguila).