ΑΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ!
Προσθέστε 1 μπάλα παγωτό βανίλια στην view κούπα cappuccino
Ρίξτε 100 ml γάλα (1,5%) απευθείας στο Aeroccino και προσθέστε μια πρέζα σαφράν. Κλείστε το καπάκι και πατήστε το κουμπί έναρξης στην λειτουργία κρύου αφρόγαλου. / Εάν χρησιμοποιείτε shaker ρίξτε τα υλικά στο shaker, σφραγίστε το καλά και ανακινήστε δυνατά
Εκχυλίστε μια δόση espresso (40ml) ICE INTENSO στην κούπα view (όχι απευθείας πάνω στο παγωτό)
Ρίξτε τον αφρό γάλακτος που ετοιμάσατε πάνω από τον espresso
Προαιρετικά γαρνίρετε με λίγο σαφράν